kollegiet

Kollegiet

Velkommen til kollegiet på stuk

Hvis du beslutter dig for at bo på kollegiet, tager du en beslutning, der vedrører nogle af de vigtigste år i dit liv. Du skal gøre dig klart, at du som kostelev ikke blot flytter hjemmefra og ud på et værelse. Du rykker også ind i et nyt fællesskab, hvor du vil finde udfordringer og muligheder, en rytme og nogle rammer.

På kollegiet har du dit eget værelse, men du kan altid finde nogen at læse lektier med, og når dagens arbejde er forbi, er der altid nogen i nærheden, som er med på en film i dagligstuen, en løbetur, eller en tur i fitness.

En light udgave af det at flytte hjemmefra

22

Kollegiet fordi

Hvis du beslutter dig for at bo på kollegiet, tager du en beslutning, der vedrører nogle af de vigtigste år i dit liv. Hvorfor vælge at bo på kollegiet?:

Det at bo på kollegiet ved STUK er både hyggeligt og forfriskende, man lærer de personer, man bor sammen med super godt at kende.

Man knytter et helt unikt bånd, idet man omgås hinanden dagligt.

I weekenderne hygges der ofte med film, slik og sodavand, og ind imellem med en lille udflugt sammen med kontaktpersonerne.

"At bo på kollegiet er rigtig dejligt. På vores kollegie bor man sammen med nogle søde mennesker, som er nemme at snakke med og altid er med på noget sjovt eller hyggeligt. Fælleskabet på kollegiet er rigtig godt, alle kan snakke med alle, der er ikke nogen, der bliver holdt udenfor. For det meste er vi sammen efter skole. Vi læser lektier sammen, og hjælper hinanden."

Lene Christensen
18 år
Anna Darling
17 år
Mathilde Snijder
17 år
Kristina Andersen
17 år

Plantegninger

Se plantegninger og billedere af tomme væreselser.

Kost & Logi

Den daglige kost er inkl. i huslejen, dog ikke i weekender. Der kan i løbet af skoleåret forekomme få almindelige skoledage, hvor der ikke er mulighed for mad i kantinen.

For at spise morgen- og aftensmad i kantinen, skal man tilmelde sig hver mandag inden kl. 12.00 til den følgende uge. Tilmeldingen er bindende. Du skal være opmærksom på, at der ikke er mad i weekender og ferier.

Er stuk og kollegiet noget for dig?

RING PÅ 74 83 20 62

Jeg vil gerne ringes op