To dannebro flag på en studentervogn med studenter i

Hvad skal jeg efter efterskolen?

Ungdomsuddannelse på kostgymnasium

Er du færdig med efterskole og i tvivl om, hvad du nu skal? Livet efter efterskolen kan føles tomt: Et kapitel slutter – og et nyt skal starte. På STUK har du mulighed for at fortsætte din skolegang i et tætknyttet fællesskab med bløde rammer. Vi tilbyder en 2-årige STX på vores kostgymnasium i Sønderjylland. Dette er et oplagt valg for dig, der ønsker at forlænge den velkendte samhørighed, som efterskolen bød på. Mange af eleverne på STUK bor nemlig på skolen, hvorfor du vil blive indlejret i et helt unikt sammenhold.

STUK er et hjem væk fra hjemmet: Et nærværende kostgymnasium med plads til personlig udvikling.

Det sociale fællesskab på STUK

En gruppe elever der er sociale

Har du været på efterskole, er du blevet et år ældre. Du har fået en masse erfaringer, som gør, at det er muligt at tage en studentereksamen på 2 år. Vælger du at bo på STUKs kollegie, hvilket cirka halvdelen af gymnasieeleverne gør, så kommer du også naturligt ind i et socialt fællesskab, hvor I kan hygge og hjælpe hinanden i hverdagen.

 Vælger du at bo på STUKs kollegie, hvilket cirka halvdelen af gymnasieeleverne gør, så kommer du også naturligt ind i et socialt fællesskab, hvor I kan hygge og hjælpe hinanden i hverdagen.

Aktiviteter i fritiden

kollegiet

Skolen fylder naturligvis en del i hverdagen, men der er bestemt også plads til at slappe af og hygge sig med de andre. På den måde kan man fortsætte noget af efterskolelivet.

Der bliver arrangeret mange fælles aktiviteter i fritiden – det kan være biografture, tur i svømmehal eller lignende – og så ligger det lokale friluftsbad lige ved siden af skolen. Her kan man også slappe af med kammeraterne efter skoletid.

Måske er STUK noget for dig?

Hvis dine planer efter efterskole stadig er åbne, er STUK værd at udforske. Vi besvarer hellere end gerne små som store spørgsmål om vores unikke læringsmiljø, det sociale fællesskab, relationen mellem lærere og elever – eller noget helt fjerde! Du kan ansøge med det samme lige her eller give os et kald på telefon 74 83 20 62 Vi holder åbent hus hvert år, så du kan besøge skolen samt møde elever og lærere. Hos STUK har vi ansøgere fra hele Danmark, så tøv endelig ikke med at gribe muligheden: For hvem ved? Måske er STUK lige noget for dig!