elever arbejder

Er du stoppet på uddannelse, eller er du ikke blevet optaget på ønsket studie?

Der kan være mange grunde til at søge nye veje i uddannelsessystemet

På STUKs 2-årige STX kan du lande efter stoppet uddannelse. En del af vores elever har allerede gået på en ungdomsuddannelse og er stoppet af den eller anden grund. De erfaringer, man allerede har gjort sig, er ikke spildte – dem kan man tage med sig på STUK. Vi er et mangfoldigt, men lille kostgymnasium, hvor der er plads til alle. Hos os er der rum for personlig udvikling i kombination med høj faglighed.

Her kan du kan starte på ny i trygge rammer.

Hverdagen på kostgymnasiet

STUK er lavet af eleverne: Den nære og tætte relation mellem elever, lærere og ledelse giver mulighed for indflydelse på hverdagen. For os starter læringen først i mødet med den gode, daglige dialog. Vores unikke læringsmiljø er således noget af det, der kendetegner os. Undervisningen foregår på mindre hold, så der er plads til den enkelte elev. Som voksne bestræber vi os på at være faglige og menneskelige rollemodeller, der kan hjælpe dig videre efter stoppet på uddannelse.

Et stærkt fællesskab

Selvom det faglige naturligvis fylder en del på STUK, går vi langt for at skabe rammerne for et givende socialt sammenhold. Vi arrangerer løbende aktiviteter i fritiden, hvor du har mulighed for at komme endnu tættere på dine medstuderende: Vi tager i biografen, svømmer i det lokale friluftsbad og er også åbne for dine ideer til aktiviteter. Fællesskabet er dét, der skaber STUK.

Måske er STUK noget for dig?

Det er naturligt at være i vildrede, hvis man er stoppet på uddannelse eller ikke er blevet optaget på ønsket studie. På STUK tilbyder vi et givende fællesskab, hvor du kan finde dig til rette. Vi besvarer alle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os direkte på telefon 74 83 20 62. På STUK er der plads til dig.