10kl

10. klasse på STUK

GYMNASIEFORBEREDENDE 10.KLASSE

Tilbuddet er til dig, der vil fortsætte på en ungdomsuddannelse – men med et lille anderledes afbræk.

Ny elev?

Et år i 10. klasse på STUK er et år med faglige og sociale oplevelser for livet.

10. Gym på STUK er en gymnasieforberedende 10. klasse, som giver dig mulighed for et 10. klasses forløb med et nyt og spændende indhold. Først og fremmest får du mulighed for at dygtiggøre dig i de fag, du allerede kender, så du er klar til en ungdomsuddannelse. Dernæst vil du få mulighed for at vælge mellem tre forskellige linjer – Krop og Bevægelse, Medie og den Internationale Cambridgelinje, hvor du kan fordybe dig i netop det, du brænder for. Sidst men ikke mindst kan du vælge mellem en række interessante valgfag som for eksempel innovation, psykologi og astronomi.

I 10. Gym vil der være fokus på:

 • Faglige kompetencer. Øget faglig viden – både i fag som du kender i forvejen og i fag som du ikke kender.
 • Sociale kompetencer. Du lærer at samarbejde og at være en del af et anerkendende fællesskab. At kunne arbejde i fællesskab og bruge hinandens ressourcer er en vigtig social kompetence.
 • Personlige kompetencer. Der arbejdes med din studieparathed i form af bl.a. din ansvarsbevidsthed, selvstændighed og målrettethed.

10. Gym giver dig et godt fundament i forhold til at starte på en ungdomsuddannelse. Dagligdagen foregår sammen med skolens gymnasieelever fra den 2-årige stx , og der vil løbende foregå faglige og sociale aktiviteter, som vil give dig en ”forsmag” på gymnasielivet. Du vil også blive undervist af både grundskolelærere og gymnasielærere i den daglige undervisning og i forskellige brobygningsforløb. På den måde vil du opleve en nemmere og mere naturlig overgang mellem 10. klasse og gymnasiet.

Pr 1/8-2023 er prisen er 1.500 kr pr. mdr. for 10.klasse.

  gymnasie forberedende 10.klasse

  lab

  10.klasse på stuk

  Er stuk og 10. klasse noget for dig?

  RING PÅ 74 83 20 62

  Jeg vil gerne ringes op
  Tilmeld dig med det samme