social fællesskab

Det sociale fællesskab

Det sociale fællesskab

Her kommer du til at høre til

Når du starter på vores 2-årige STX, overlades du ikke til dig selv. Allerede den første uge byder på teambuilding, orienteringsløb og hygge, når hele gymnasiet tager på fælles introtur med overnatning i Oksbøl.

Herefter følger introfesten, julefrokosten, påskefrokosten og gallafesten samt en række fredagscaféer med brætspil og musik. Festerne foregår ’hjemme på gymnasiet’ og starter altid med et godt fælles måltid lavet af gymnasiets eget køkken. Det kan du godt glæde dig til.

Hver tirsdag, onsdag og torsdag eftermiddag tilbyder STUK studiecaféer, hvor du kan få hjælp til lektier og afleveringer. Her vil der altid være en underviser til stede. Udover den faglige hjælp er det bare hyggeligt at lave sine lektier og afleveringer med sine venner.

I vintermånederne tænder vi op i brændeovnen i Pejsestuen, arrangerer en juleklippedag og holder morgensamlinger med musik og sang, så gymnasiet kommer i den helt rette julestemning.

Udover de fastlagte sociale aktiviteter, kan underviserne nogle gange lokkes med på skøre ideer: Morgenyoga, heldagsvandreture i weekender, juletur til Flensborg, biografaftener, temaaftener med oplæg, stafetløb osv. Hvad der er stemning for, finder vi typisk ud af hen ad vejen.

STUK adskiller sig fra de store 3-årige gymnasier ved netop at dyrke det nære fællesskab og den uformelle kultur. Først og fremmest mellem eleverne på tværs af klasser og årgange, men også mellem elever og lærere. Vi har muligheden for at krydre det høje faglige fokus med en stemning, du måske kender fra efterskoler og højskoler.

Serie stuck i sønderjylland

Den lille skole med det store hjerte