Nyheder

13-03-2020

FORÆLDREBREV GRUNDSKOLEN

INFOBREV TIL FORÆLDREBREV GRUNDSKOLEN

Toftlund 12-03-2020

Kære forældre på grundskolen

Som I nok er bekendte med, så har Statsministeren meddelt, at skolerne lukker de næste 14 dage. STUK lukker altså ind til videre ned for almindelig undervisning på skolen frem til d. 27/3.

Som situationen ser ud nu, er der især to ting, I forældre skal være opmærksomme på:

For det første, hvis der er nogle af grundskolens elever, der har behov for nødpasning på skolen i løbet af de næste 14 dage, så står vi klar til at varetage opgaven.
Vi vil derfor gerne bede jer forældre om at give besked på telefon 74832062, om hvilke dage og tidsrum det i givet fald er nødvendigt.
 

For det andet, vi skal som skole gennemføre undervisning, og dette vil foregå online/virtuelt og efter et specielt skema i perioden. Der vil være forskel på, hvordan undervisningen bliver tilrettelagt alt efter hvilken årgang jeres barn går på. Fraværsregistrering vil ske på baggrund af de opgaver, som lærerne lægger ud til eleverne.

 

4. – 6. årg. Forældre modtager mail senest mandag fra klasselæreren, hvor de vil få information om, hvad eleverne skal lave to uger frem. Har elever behov for at låne en computer, så er dette muligt. Hvis I har behov, så skriv til Puk - pukj@stuk.dk

7. – 9. årg. får et specialskema, der kan ses i Lectio. Eleverne skal derfor holde sig opdateret på Lectio fra på mandag og to uger frem, hvor lærerne vil lægge opgaver og informationer ud på timerne.

10. årg. får besked via Lectio fra lærerne, så eleverne skal holde sig opdateret på Lectio fra mandag og to uger frem.

Vi sender beskeder ud løbende fra kontoret på mail, hvis situationen ændrer sig, så hold jer opdateret.

Vedhæftet er det specialskema, der gælder for 7. – 9. årg.

Vi glæder os til at se alle elever igen, når vi kommer ud på den anden side.

 

Mvh

Morten Thorndal

Kontakt os

 

Sociale links