Karaktergennemsnit STX

Karaktergennemsnit for STX kan ses på Undervisningsministeriets hjemmeside her.

 

Fravær på STX

I skoleåret 2017-18 var fraværet på vores gymnasieafdeling:

Almindeligt fravær: 7,3

Skriftligt fravær: 7,4

 

Det generelle fravær har været diskuteret i lærerkollegiet. Udgangspunktet er en forholdsvis lille skole, hvor alle kender alle.

Det er målsætningen at både det almindelige fravær og det skriftlige fravær max må være på 7,0 % for skoleåret 2018-2019.

I forhold til de almindelige fravær, er der fra skolens side stor opmærksomhed på de elever, der har meget fravær. Daglige små ”trivselssamtaler” skulle gerne medvirke til at nedbringe det generelle fravær.

I forhold til det skriftlige fravær arbejdes der målrettet med at give eleverne tid til at komme i gang med afleveringerne – enten i de relevante timer eller i forbindelse med lektiemodulerne. Det er vores formodning og forventning, at vi dermed sammen med eleverne kan skabe den fortrolighed og sikkerhed i forhold til de skriftlige afleveringer, som indebærer, at det skriftlige fravær bliver formindsket.

Ligeledes vil det blive gjort en ekstra indsats for at vejlede de elever, der har et skriftlige fravær på over 10 % - relevante lærere vil blive ”koblet på” med det udgangspunkt at finde ud af, hvorfor fraværet er højt Dette sker med henblik på at udarbejde en ”individuel plan for studievaner”.

Kontakt os

  • STUK - SØNDERJYLLANDS GYMNASIE, GRUNDSKOLE OG KOSTSKOLE
  • Vestergade 8
    6520 Toftlund
    CVR: 17119087

  • Tlf: 74 83 20 62
  • Email: stuk@stuk.dk
 

Sociale links