Trivsel & Nærhed

På STUK tager vi det enkelte individ alvorligt, og for os er det vigtigt, at du trives i dagligdagen. Er man ikke tryg og er man ikke glad for at gå i skole, lærer man ikke så meget – derfor er vi meget bevidste om, at DU har det godt.

På STUK er det umuligt at forsvinde i mængden, da det er en lille skole. Hvis du har behov, er du altid velkommen til at kontakte den lærer, du er mest tryg ved. På STUK handler det ikke bare om elev-lærer relationer, det handler også om at vi alle, der færdes dagligt på skolen, betragter hinanden som medmennesker, der hjælper og støtter hinanden, når der er behov for det.

Skolen har et seriøst fokus og emmer samtidigt af hygge, glade elever, et sundt miljø og gensidig respekt for hinanden. Skolen gør meget for at sikre, at alle elever og lærere trives. På STUK kender alle – alle.

 

 

 

Tid til engagement

På STUK bliver der stillet krav til dit engagement. Du lærer at arbejde disciplineret og selvstændigt, men du vil på intet tidspunkt opleve, at du står alene. Tværtimod modtager du engageret støtte fra en nærværende lærerstab, der hver eneste dag står til din rådighed for faglig vejledning, et godt råd eller bare en hyggelig snak.

Kontakt os

  • STUK - SØNDERJYLLANDS GYMNASIE, GRUNDSKOLE OG KOSTSKOLE
  • Vestergade 8
    6520 Toftlund
    CVR: 17119087

  • Tlf: 74 83 20 62
  • Email: stuk@stuk.dk
 

Sociale links