TalentCamp

På STUK er der hvert år nogle elever, der får mulighed for at komme på TalentCamp.

Talentcamp er en forlænget weekend, hvor deltagerne modtager målrettet undervisning af høj kvalitet. Talentcamp udfordrer således de dygtigste elever ved at arrangere TalentCamps i dansk, engelsk og matematik for 7-9. klasse. Det er faglærerene på STUK, der indstiller en elev til at deltage i TalentCamp.

TalentCamp foregår rundt om i hele landet. Der er ikke blot tale om en faglig tur, men opholdet er også af social karakter i form af diverse sociale arrangementer. På STUK tager man afsted parvis, og der skal blot betales for transport. Det er således en unik chance for at møde andre ligesindede, som man kan fagnørde med og skabe bånd til.

Læs mere om TalentCamp på deres hjemmeside ved at trykke på linket.

Seneste nyt

Skolevalg

Årets demokratiske begivenhed!
Skolevalg er en autentisk gennemført valghandling for 8., 9. og 10. klasser i hele landet. I omegnen af 80.000 elever deltager.

Valget afholdes torsdag den 14. oktober 2021, hvor eleverne får udleveret valgkort og stemmesedler, og der bliver stillet stemmebokse og valgurner op på skolerne. Det er de partier, der er opstillingsberettigede til folketingsvalg senest den 1. juni, inden der afholdes Skolevalg, som eleverne kan stemme på.
Eventuelt link: https://www.skolevalg.dk/