10klasse

Det Sociale

Det Sociale

Unikt fællesskab sammen med gymnasiet

På STUK har vi et unikt fællesskab på vores gymnasieafdeling, som du vil blive en del af som elev i 10. Gym. Skoleåret starter med en introtur til Oksbøl for alle elever på afdelingen. Her bliver I udfordret i teambuilding og andre sjove aktiviteter, og I får mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af klasser og årgange.

Du vil også have mulighed for at deltage i alle sociale aktiviteter på afdelingen på lige fod med gymnasieeleverne. Du kan engagere dig i elevrådet, deltage i fredagscafé og gymnasiefester. Du kan melde dig til skiferien til Østrig i vinterferien, være med til julehygge, og være en del af alt det andet, som gør at STUK ikke kun er en skole men også et rart sted at være.

10.klasse på stuk

Seneste nyt

Skolevalg

Årets demokratiske begivenhed!
Skolevalg er en autentisk gennemført valghandling for 8., 9. og 10. klasser i hele landet. I omegnen af 80.000 elever deltager.

Valget afholdes torsdag den 14. oktober 2021, hvor eleverne får udleveret valgkort og stemmesedler, og der bliver stillet stemmebokse og valgurner op på skolerne. Det er de partier, der er opstillingsberettigede til folketingsvalg senest den 1. juni, inden der afholdes Skolevalg, som eleverne kan stemme på.
Eventuelt link: https://www.skolevalg.dk/